Om oss

Paintballsports grundades 1989 av James Falk och är Sveriges äldsta paintballuthyrning. James drev verksamheten framgångsrikt i ca 30 år, men gick tyvärr bort i Juni 2021. Numera drivs uthyrningen av mig, Magnus Larsson , med hjälp av mina medhjälpare .

Jag har hållit på med paintball till och från i cirka 30 år ( köpte mina första grejer av James i början av 90-talet ) och då var det naturligtvis skogsspel och pumpmarkör som gällde. Tävlade en del och åkte på div Big-Games under den tiden. Hade sedan ett litet uppehåll och inte så jätteaktivt paintballspelande (förutom några uthyrningar ibland) för att sedan även spela tävlingspaintball och då speedball ( på sup-air bana med uppblåsbara hinder ) Spelade både i ”lokala” serier men även på SM-nivå  men det är något som jag numera har lagt av med .

Under tiden 2018 till 2021 hjälpte jag från och till James med hans uthyrningsverksamhet.

Uthyrningsverksamheten är något vi gör vid sidan av ordinarie arbete, vilket gör att tiderna tillgängliga för uthyrning är begränsade till kvällstid vardagar (efter kl. 17) och helger. Vissa undantag går att göra, det är alltid OK att fråga …